Chrisser

Hvem er jeg?

Det der med at beskrive sig selv er jo lige som den gang man var på Tinder og skulle skrive en profil tekst, eller da man skulle skrive ansøgninger.. Det er fucking akavet.
Jeg er en ung (hvornår er man egentlig ikke ung mere?) pige (dame, kvinde, hunkøn) på 31 år.

Jeg fik børn, købte hus og blev gift, oooog så blev jeg skilt igen… Jeg blev en del af en lorte statistik og jeg følte mig som en rigtig skod mor da jeg splittede min familie op og ikke kunne give mine børn muligheden for at bo sammen med deres mor og far. Men nogen gange må man altså bare videre, jeg kunne jo heller ikke byde mine børn en ulykkelig mor resten af deres barndom. Det har kostet mig dyrt at træffe det valg, men jeg har læst et sted at grunden til at en skilsmisse er så dyr, er fordi at den er det værd.

Det tog mig desværre også lang tid at indse at det var okay for mig selv at komme videre, jeg behøvede ikke at forblive single resten af mit liv bare fordi jeg altid tænkte på andres følelser og behov før mine egne. Det er okay at komme videre, det er okay at elske igen, og det er okay tænke på sig selv.

Om prinsen på den hvide hest dukker op i morgen eller om 10 år er jo ikke til at vide. 😉
Og så stod han der midt på min teresse en varm sommerdag, en dag jeg arbejdede hjemmefra, med to is i hånden. Hans smil var uskyldigt og lidt genert og jeg smeltede lige så hurtigt som de to is han havde med. Vi spiste vores is i haven og snakkede. Da han var kørt skrev jeg til min veninde. “Han stod sku pludselig i min have, han havde is med.” Hendes svar kom promte. “he’s a keeper!”

Og det er han virkelig. 😀

Til dagligt arbejder jeg på en campingplads hvor jeg er kontorelev, fast ansat hele året rundt. Et arbejde jeg elsker det giver mange udfordringer og arbejdsdagene er aldrig ens, der skal laves hjemmeside, fodres dyr, besvares mails, telefoner, betjene kunder i kiosken, skrive campister ind på pladsen osv. Ungerne elsker at deres mor arbejder på en campingplads hvor der er store legepladser, stort indendøres badeland og masser af dyr. Sommeren er til tider lang og mine børn kan ikke holde sommerferie sammen med deres mor, til gengæld har jeg altid fri til jul og nytår og korte arbejdsdage om vinteren 😀