Blå overtrækssko = respekt

Alle forældre der har børn i instution kender nok de virkelig usexede blå overtrækssko der står inden for døren og et skilt der opfordre til at de bliver brugt.
Men hvor mange kan, hånden på hjertet, sige at de bruger dem? For jeg ser godt nok mange der ikke tager dem på.. Om det så er fordi at de i de 5-7 minutter det tager at aflevere deres børn i pædagogernes varetægt for de næste 6-7 timer, ikke vil ødelægge deres stilet look, eller det bare er ren dovenskab det ved jeg ikke.
Det gør mig faktisk rigtig mor-sur, for det første, det åbenlyse problem med at der bliver slæbt skidt med ind, som dine og mine børn nu skal lege rundt i, og som pædagognerne nu skal bruge tiden med at feje eller vaske væk.  Men noget helt andet så er det respekten, respekten for at følge de regler der er opsat. Hvordan kan voksne forvente at deres børn skal lære at overholde og respektere regler når ikke engang mor eller far gør det?
“Hov mor du skal have de blå sko på” – “Ej det behøver jeg ikke, mine sko er jo rene” – Okay? Fordi du tog dit hooverbord her over i dag eller hvordan?
For satan det kan få min morgenurin i kog altså. Brug nu forhelvede bare de 20 sekunder det nu tager at trække de pisse grimme blå overtrækssko på, i min verden er du total street hvis du gør. Og skal du, lige som mig, gå the walk of shame tilbage fordi du er nået ned til bilen inden du opdager at du har glemt at få dem af, så giver jeg gerne et high five på vejen…

//Chrisser over and out..

Psst, kan i holde på en hemmelighed? Jeg er faktisk engang nået næsten hele vejen på arbejde inden jeg opdagede at jeg havde dem på, og som den crimerider jeg er, så puttede jeg dem i siden på døren i bilen og glemte alt om dem.. Undskyld Troldblomst, men jeg tror altså de røg i skraldespanden en gang jeg skulle gøren bilen rent. I owe you one (pair)..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *