Rejse med børn

Nu er det også snart tid til sommerferie for mig og jeg glæder mig for jeg skal afsted sammen med begge unger denne gang. Jeg har kigget SÅ mange steder for jeg havde en del krav.

  • Der skulle været noget før børn.
  • Der skulle være mulighed for selv at lave mad på værelset/lejligheden.
  • Der skulle være mindst 2 værelser.
  • Det skulle være tæt på stranden.
  • Flyvetiden måtte ikke være for lang.
  • Rejsen måtte ikke starte eller slutte sen aften.
  • Der skulle være muligt at spise morgenbuffet på hotellet.
  • Det skulle være nogenlunde varmt.
  • Det skulle være til at betale.

Valget faldt på en ø jeg har besøgt flere gange før, nemlig Rhodos og på et hotel der opfylder alle mine krav. Hotellet ligger helt ned til stranden og Ca. en kilometer væk ligger der et kæmpe vandland.

Ungerne er helt oppe og køre og glæder sig helt vildt til at skulle prøve at flyve for første gang. Kufferterne er fundet frem selv om der er 14 dage til vi rejser. 😀 Der er bestilt pladser i flyet, og booket parkering i lufthavnen. Vi rejser med Apollo som jeg har gode erfaringer med transfer til og fra lufthavnen er også bestilt så nu må tiden bare gerne gå hurtigt.
Jeg er så spændt på hvordan det kommer til at gå, men jeg håber at det bliver en helt fantastisk oplevelse for os alle 4.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *