En tur til Esbjerg

I dag pakkede vi tasken og kørte til Esbjerg, først kørte vi hen til Fiskeri- og Søfartsmuseet. Det er virkelig et besøg værd, der er masser at se på, både ude og inde og ungerne hyggede sig helt vildt og sugede til sig af ny viden og oplevelser.
Bagefter kørte vi hen til Mennesket ved havet, ungerne var oppe og sidde på fødderne og bagefter nede og kaste sten i vandet og finde muslinger.  Vi nede forbi havnen og kigge på nogen store fine skibe. Sulten og tørsten meldte sig hos alle mand men vi synes ikke vi var klar til at køre hjem endnu. Så turen gik til Ribe hvor vi fik tanket op på skov grillen og så gik turen hjem over. 😀
Lækker dag er snart gået og næsten uden nogen skænderier eller nedsmeltninger. 😛 Så det så bestemt være en susses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *