En helt almindelig lorte dag

Klokken var 19.15 begge børn var puttet, 4 årig er jo en stooor dreng nu, og sover i stor seng. Altså sådan et monster med stige og hele pisset, sådan en som det kræver en halv brandmands-uddannelse at komme op og ned af, men han er nu ret sej til det. Nå men altså jeg er kun lige nået ud i køkkenet da knægten med panik i stemmen råber: “JEG SKAL LAVE LOOOOOORT” og det var i et toneleje så jeg godt kunne høre at jeg bare skulle smide opvaskebørsten og løbe hele vejen ned til ham… Her flår jeg 4 årig, der kun er nået til øverste trin, ned af sengen og løber med hurtige skridt mod toilettet, døren står heldigvis på klem, og jeg kaster os sidelæns ind på toilettet, i det sekund min strømpeløse fod rammer gulvet tænker jeg, “det var sgu ikke det fine nye kølige epoxy gulv jeg ramte, det var det sgu for varmt og blødt til …” og i det samme bryder knægten ud i gråd, han er godt klar over at pakken er tabt for tidligt. Samtidig kan jeg nu høre  “DER ER LORT PÅ GULVET OG DET LUGTER!” Det er her hvor jeg endelig har fået sat grædende knægt på toilettet, mens jeg på et ben prøver at ballancere, så lortefoden ikke får afsat fodspor på gulvet, trøstet grædende knægt, får sagt at jeg godt er klar over at der er noget på gulvet, og jeg nok skal fjerne … I mens er jeg selv ved at tude af grin, det hele er så komisk og jeg er faktisk bare lykkelig for at jeg ikke også gled i det …
Stopper det så her? Nej selvfølgelig gør det ikke det. For da jeg, stadig på et ben, har fået vasket gulvet og installeret knægten inde i bruseren med en skumvaskeklud, går jeg selv der ind også. Vi er begge udstyret med 2 klude, en til at vaske af med, og så en helt lortefri, til bagefter. Bemærk dreng har allerede været i badet i ca. 30 sekunder inden jeg når der ind og har vasket sin rumpe og nu vil han lige være sød ved sin mor og vaske mig på maven, med selv samme klud … Ja ja, lidt lort fra eller til.

Nå men altså vi overlevede alle sammen og jeg gik tidligt i seng efter en lorteaften 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *