Du er gladere

I dag sagde min kollega: “Du er blevet gladere.” Og hun har nok ret, jeg smiler lidt mere, jeg finder lidt mere overskud frem. Solen skinner, børnene er glade og jeg er omgivet af ferie-glade mennesker hver dag. What’s not to love? Verdens bedste arbejdsplads, verdens bedste familie, verdens venner, jeg er taknemlig og selvfølgelig smiler jeg. 😉
Og så var der jo ham fyren der bare pludselig en dag stod i min have med to is og det sødeste smil. Fyren der kom vadende ind i vores liv og fra første sekund satte spor så dybe at man ikke kan undgå at se dem og vide at det må betyde noget. Han er det største legebarn jeg kender og jeg kan ikke undgå at se glæden i ungernes øjne når han træder ind af døren. Han kan ikke få lov til at være i fred for dem og deres latter fylder min have og mit hjerte. Midt i mit kaos liv, midt i en travl sæson stod han bare der. Nu håber jeg faktisk ikke at han går igen lige med det samme, for han er faktisk ret sød.

Nu kan jeg så sidde og have lidt ondt i maven over at skrive det her indlæg, for ærligt, så aner jeg ikke hvor vi står eller hvad vi er, jeg ved bare at jeg håber ikke at han skriver godnat beskeder til andre end mig.  😉

Nåå  ja, og så har jeg forresten også prøvet at være med oppe og flyve i sådan en helikopter, og det var faktisk ret fedt, og om lidt fylder yngste knægten hele 4 år, tiden flyver, og tiden til at blogge er meget begrænset 😛

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *