Biler, kreativ hygge og smil

I år har vi haft en utraditionel Sankt Hans aften, nemlig helt uden bål. Vores weekend er i forvejen fyldt med planer, Emma skulle til fødselsdag både i dag lørdag, og i morgen. Så i stedet har vi bare hygget og slappet af.
Så mens Emma var til fødselsdag kørte Loke og jeg til VAG-træf i Haderslev hvor der var masser af fine biler at kigge på. Vi kørte der ind så vi var der er god tid, og fik en p-plads tæt på det hele. Loke nød at være i centrum, vi fik spist grill pølser og kigget på masser af super fede biler. Mit absolutte yndlings-billede er Loke der står ved siden af den fine Audi TT. Han synes den er rigtig fed, nok mest fordi han har fået lov til at sidde i den og trykke på knapper og se hækspoileren køre op og ned.
Da vi fik hentet Emma kørte vi hjem og brugte eftermiddagen på at være kreative, lavede perler og legede med krympeplast. Til aften blev der hygget med film og lørdags slik 😀
I morgen er der så endnu en fødselsdag og Loke skal på sin første playdate. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *