Kontorelev med speciale i …

Så blev sidste skoleophold afsluttet og karakteren givet og der er nu ca. 6 måneder til jeg forhåbentlig kan kalde mig færdiguddannet kontorassistent med speciale i administration 😀
Jeg har verdens bedste, sjoveste og mest alsidige elevplads jeg kan komme i tanke om. 😀 Og med et gennemsnit på 11.1 kan jeg nok ikke klage over mine karakterer her på hovedforløbet. Sommeren har indtaget Danmark og det gør altså mit arbejde noget sjovere og en smule mere travlt.

Nogen gange synes mine børn jeg arbejder meget, men det synes de fleste børn nok at deres forældre gør, men en af fordelene ved mit arbejde er også at jeg kan give mine børn nogen fede oplevelser mange børn kun kan drømme om. Igen i år kommer min campingvogn til at stå på pladsen så vi kan holde nogen fede weekender tæt på badeland, hoppepuder og legepladser. <3 Jeg har lovet ungerne at vi skal prøve at rejse til udlandet når sæsonen er slut og jeg har været lidt træt af at Loke var alt andet end en vandhund, når vi kom ind i Tropelandet stod han bare på kanten og skreg.. Det er jo ikke det fedeste at tage på badeferie med et barn der ikke gider bade..  I dag efter arbejde kørte jeg så hen og hentede begge unger og vi kørte ned og hoppede ind i Tropelandet og Loke var SÅ glad, han skyndte sig op på den lille rutsjebane og legede i vandet.. Fedt, fedt, fedt…

Lykken er en kold Corona, god bøf og film i perfekt selskab..! 😉

Ps. Black panther er meget underlig, den nye Jumanji er overraskende sjov. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *