Alene, ikke ensom

Det har været meget varmt de sidste par dage, så i dag da jeg havde fri kørte jeg hjem og snuppede en bikini på og kørte til Vedsted Sø. Det var en smule grænseoverskridende at gå der ned bare mig, og jeg nåede da også et par gange på vej der ned og tænke, ej jeg kører bare en tur i stedet, det er sgu da lidt akavet at komme alene der ned og hoppe i vandet..
Men da jeg kom der ned og så hvor dejligt det så ud, og folk stadig badede, så måtte jeg også selv i..
Det er jeg glad for at jeg gjorde det var helt fantastisk med en svømmetur mens solen var på vej ned.. Da jeg havde fået tørt tøj på kørte jeg en tur ud i skoven og geocachede lidt inden turen gik hjem. 😀

Man lever jo kun en gang og så er man sgu nød til bare nogen gange at gøre det der falder en ind. 😀   Spring ud i det, nyd livet… <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *