I’m still here

Jeg har det faktisk rigtig godt.. Jeg er blevet single igen, det var en svær beslutning. mest fordi børnene havde jo mødt ham, men heldigvis er de endnu så små at de ikke helt forstår hvad kærester er for noget, og de havde ikke nået at knytte et tæt bånd til ham, han var ikke nået at blive en del af vores hverdag.

Hvorfor stoppede det? Fordi det simpelthen bare ikke var det rette, jeg kunne ikke give plads. Jeg kunne ikke se os blive gamle sammen, mine drømme om fremtiden var ikke de samme som hans. Jeg er en drømmer, jeg har 1000 drømme for fremtiden, ja ja jeg ved godt at 99% af dem ikke bliver til noget, men derfor er de vigtige at have, i hvert fald for mig. Jeg glemte mig selv og mine drømme, noget har jeg lovet mig selv ikke skal ske igen.

Så for nu nyder jeg at jeg bare er mig selv. Jeg arbejder alle weekender hvor jeg ikke har børn uden at have dårlig samvittighed og jeg bruger mine aftner på mig selv, på at spise is, drikke asti og spille computer 😀

Jeg er ret sikker på at jeg ikke ender alene og bitter, den rette skal nok dukke op engang.
Ham der kan holde mig ud, holde mig ung, drive mig til vanvid, tænde op i brændeovnen på de kolde sommeraftner, ham jeg skal banke i sequence, rejse ud og se verden med, og dele opvasken med.

Hold jer muntre og hav en fan’fucking’tastisk sommer.. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *