weekenden der blev væk

Jeg har i noget tid været rigtig træt af at have gulvtæppe på inde i min stue. Mest fordi vores spisebord står der inde, og med to små børn så kan det ikke undgås at der bliver spildt.
Og nu skulle det så være. Fredag fik jeg så tømt hele stuen og så kørte jeg sammen med min far og begge unger ud for at købe materialer. Min far lagde gulvet og jeg malede lister og mens ungerne prøvede at hjælpe med det de nu kunne.
kl. 17.30 hvor halvdelen af gulvet var lagt og listerne malet kaldte vi det en dag og kørte hjem til mine forældre hvor min mor stod klar med flæskesteg.
Ungerne var ikke helt tilfredse med at de ikke kunne se fjernsyn i stuen lørdag morgen, men vi var heldigvis tidligt ude af døren og på vej til Jysk og Jem og Fix for at købe det sidste. Lørdag formiddag kom min mor så forbi og tog Emma med hjem, og vi fik lagt det sidste gulv, og samlet nogen møbler. Og endelig lørdag eftermiddag var stuen endelig færdig. Jeg er SÅ glad for resultatet. 😀 Slut med at være flov over en gammel gulvtæppe med pletter. 😀
Godt jeg har verdens bedste forældre der lige kan træde til når jeg får mine pludselig indfald. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *