Slet ikke voksen nok

Jeg synes slet ikke jeg er voksen nok til at have et barn der nu går i skole.. Det er godt nok “kun” GLO, som er en glidende overgang fra børnehave til skole. Men pludselig er hun så stor og selvstændig, der er så mange nye ting og rutiner vi skal have ind i vores hverdag, men hun nyder det så meget.
Hun står glad hver aften og er med til at vælge hvad der skal være med på madpakken og i snack boksen. Hun er så stolt når hun pakker sin taske hver morgen og jeg er så stolt over hvor pænt hun tager det hele. Ja faktisk også lillebror der nu skal undvære sin storesøster i børnehaven tager det så flot. Vi skal lidt tidligere op om morgenen nu, lige nu skal de møde kl 8.00 men efter sommerferien er det 7.45, så vi prøver på at allerede nu få en rutine hvor hun er der og kan tjekke ind 7.45. 😀
Det hele er jo så teknisk og børnene skal selv tjekke ind og ud når de kommer, og så kan vi som forældre jo se i appen hvad tid der er tjekket ind og ud. 😀 Pludselig føler jeg mig også ret gammel, og hvis jeg før synes at vores aftener var korte, så er de det i hvert fald nu. 😀 Vi er hjemme ca. 16.15 og så skal der lige laves mad. Ungerne skal i bad, vi skal spise og der skal læses godnat historie og pludselig er dagen bare væk.

De to gør virkelig livet til noget ganske særligt, og selv om det til tider er hårdt at stå med dem alene, så giver de så meget kærlighed at selv de hårde tider går hurtigt i glemmebogen.
De er hinandens bedste venner, og de kan skændes som kun søskende kan tror jeg. <3 De er så kærlige og fyldt med ballade, de finder på de sjoveste narrestreger og kommer med de største kærlighedserklæringer. Jeg håber at jeg kan give dem en fantastisk barndom med lige så meget kærlighed og lige så mange gode minder som jeg selv er vokset op med. Heldigvis har jeg mine forældre endnu, og når jeg skal bruge et godt råd, så er mor altså bedre til at give dem end alle andre. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *