Rejse med børn

Jeg var ude og rejse sidste år i efteråret uden mine unger, og det gør jeg ikke igen lige foreløbig, jeg savnede dem helt vildt og manglede dem at dele oplevelserne med. Så i år skal de med.
Det bliver første gang at de skal med ud på en længere ferie, og første gang de skal ud og flyve. Emma vil vildt gerne ud og flyve og jeg glæder mig til at give hende den oplevelse. De vil være 4 og 6 år når vi skal rejse så tror det er en ret passende alder. Men hvor rejser man hen når man skal på ferie med børn i efterårsferien?
Kravene er at der skal være så varmt at man kan gå i shorts og hoppe i poolen. Der skal være lidt for børnene, mulighed for at få morgenmad der hvor man bor, men all incl. er ikke et must. Det må ikke ligge længere end 5 timer væk i fly, og mulighed for at flyve fra Billund eller Hamborg, ikke koste en formue. Ikke være Egypten.

Så hit me, hvor skal vi rejse hen? Indtil videre har vi kig på Rhodos.

3 Replies to “Rejse med børn”

  1. Jeg vil klart anbefale dig at ta en tur ned over grænsen i Citti park, der ligger der et rejsebureau (ja, han kan dansk?) Der kan du lade dig inspirere og ungerne kan være med til at udvælge feriemål ? Et stort plus er også at de booker lige efter dine ønsker og til billigere penge end i DK!

    1. Det lyder faktisk som en rigtig god ide. 😀
      Har nemlig hørt at det ofte er billigere hvis man rejser fra Hamborg af, tidsmæssigt er Billind og Hamborg næsten lige langt væk. 😀

  2. Rhodos kan klart anbefales. Venlige mennesker og super lækker og børnevenlig mad, det samme gælder Italien.. Kroatien er også ganske okay men knap så gode strande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *